logoEMT3

Tevékenységeink és szolgáltatásaink

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel foglalkozik, ellátja az NQA magyarországi képviseletét, amely 30 éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a tanúsítási iparban.

Ez idő alatt szorosan együttműködve ügyfeleinkkel, figyelembe véve igényeiket, folyamatosan bővítettük és bővítjük napjainkban is szolgáltatásaink körét.

Ezzel kapcsolatos minden további információt részletesen megtalál a Rendszertanúsítás illetve Képzés menüpont alatt, vagy írhat nekünk, és mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A tanúsítási folyamat lépései

Ajánlatkérő nyomtatvány

A tanúsítási eljárás az ajánlatkérési nyomtatvány kitöltésével indul. Ebben fogalmazza meg követelményeit és biztosítja számunkra az árajánlathoz szükséges információkat.

Szerződés

Ha úgy döntenek, hogy elfogadják ajánlatunkat és a tanúsítás lefolytatható, szerződéskötés történik. A jelentkezés beérkezésekor az első szintű auditot megszervezzük az Önök számára kijelölt vezető auditorral.

Tanúsítás

Az auditot megelőzően a kijelölt vezető auditor megállapodik Önökkel a tanúsítás programjáról és időpontjáról. Az audit során a kijelölt vezető auditor ismertetni fogja a tanúsítás folyamatát, objektív módon összehasonlítja eljárásaikat és gyakorlataikat a dokumentált irányítási rendszerük előírásaival. A tanúsítás során tett megállapításokról az auditor írásban tájékoztatja Önöket.

Tanúsítvány

A sikeres tanúsítást és a regisztrációról szóló döntést követően átadjuk Önöknek a tanúsítási oklevelet, így cégük jogosulttá válik az NQA regisztrációs logó használatára.

Bemutatók

Az Önök regisztrációja értékes marketing eszköz és az oklevél széles körben hirdetheti az Önök sikerét. Igény esetén megszervezzük az Önök oklevelének hivatalos átadását.

Felülvizsgálat

A rendszeres felügyeleti auditok programja előzetesen egyeztetésre kerül Önökkel. Ezek a felügyeleti auditok igazolják, hogy az irányítási rendszer folyamatosan teljesíti a szabvány követelményeit.

Ahol lehetséges, az EMT biztosítja, hogy ugyanazon auditor látogassa meg Önöket a tanúsítási folyamat során. Ez megteremti a működőképes munkakapcsolatot a két fél között.

 

Képzés

Az EMT képzések széleskörű programját kínálja, amelyeket úgy terveztünk, hogy segítsék ügyfeleinket irányítási rendszereik bevezetésében és fejlesztésében. Magas színvonalon, szakképzett és gyakorlott oktatókkal tartunk csoportos formában rendszer manager, belső auditor és vezető auditor tanfolyamokat Budapesten. A képzéseket az Önök igényeihez tudjuk igazítani, illetve lehetőséget tudunk biztosítani kihelyezett és online képzések lefolytatására is.

Szemináriumok

Az NQA világszerte szemináriumokat tart az ügyfeleit és a tanácsadókat érdeklő témakörökben – mint például a szabvány változásai.

Weboldalak

Az EMT, az NQA és az UKAS honlapja rendszeresen frissített és hasznos forrása az általunk nyújtott szolgáltatásoknak, illetve a tanúsítási ipar legújabb fejlesztéseivel kapcsolatos információknak. 

Ingyenes Tájékoztató Szolgáltatás

Üzleti partnerei, cége érdekei megkívánják a szabvány szerinti működést? Esetleg pályázatokon szeretne elindulni, de nem akar lépéshátrányba kerülni? Szüksége lenne irányítási rendszerének tanúsítására, de nem tudja, hol kezdjen hozzá?

Felismertük, hogy azok számára, akik ezen a területen az első lépéseket teszik, információra van szükségük a helyes döntéshez.

Kérésére szakemberünk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy bemutassa a tanúsítási piac alapvető szereplőit, a különböző irányítási rendszer szabványokat és tanúsítási lehetőségeket.

A tájékoztató kiterjed a tanúsítási folyamat bemutatására, valamint a tanúsítvány és regisztráció megszerzéséhez és megtartásához szükséges lépések ismertetésére.

Cégünk ezen szolgáltatása ingyenes és kötelezettség nélküli.

Ne döntsön hiányos vagy pontatlan információk alapján, kérje segítségünket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tel: +36-23-444-275
Fax: +36-23-444-276
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keresés

Gyors információ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.
icon telefon3

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275

Adatvédelmi tájékoztató

Az EMT Zrt. jelen nyilatkozatával tájékoztatja a partnereit adatkezelési gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről. Az ikonra kattintva letölthető, illetve megtekinthető Társaságunk ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA.
icon dokumentum

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ