logoEMT3

Archív hírek

Az MVM Zrt., az MVM Partner Zrt., valamint az ATOMIX Kft. képviselői 2016. május 6-án ünnepélyes keretek közt vették át a vállalatok irányítási rendszereinek sikeres auditját igazoló tanúsítványokat.

A tanúsító okleveleket az NQA (National Quality Assurance) Certification Ltd. részéről Matt Gantley vezérigazgató, magyarországi képviseletüktől, az EMT Első Magyar Tanúsító Zrt. részéről pedig Bujtás Gyula vezérigazgató adta át. A megszerzett tanúsítványok garanciát jelentenek az MVM Csoport működési hatékonyságának növelésére, amely teljes mértékben összhangban van a vállalatcsoport új stratégájával.

Az MVM Zrt. 1998 óta rendelkezik ISO 9001 és 2001 óta ISO 14001 szabvány szerinti tanúsított minőség-és környezetközpontú irányítási rendszerekkel és idén került sor ezen tanúsítványok okirat-megújító auditjára. Ezen két szabvány szerinti tanúsító oklevélét vette át Dr. Csanádi Zsolt, az MVM Zrt. jogi igazgatója, mint a társaság integrált irányítási rendszerért felelős vezetője, és Hatalyák Edit minőség- és folyamatmenedzsment osztályvezetője.

A MAGYAR SZABVÁNYÜGYI TESTÜLET elkészítette az MSZ EN ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszerek és az MSZ EN ISO 14001:2015 Környezetközpontú irányítási rendszerek magyar nyelvű kiadásait.

A 2015. november 1-jén megjelent szabványok magyar nyelvű megjelentetéséhez az EMT ZRT., mint első számú anyagi támogató, valamint partnere az Alfa-Con Tanácsadó Iroda és Oktatóközpont Kft. támogatásával járult hozzá.

A magyar nemzeti szabványok forrásai az európai szabványok angol nyelvű szövegei voltak

Az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 magyar nyelvű kiadása 2015. november 1-jén megjelent, címoldaluk az MSZT engedélyével szerepel a honlapon.

Az MVM OVIT Zrt. a nagyvállalati szektorban Magyarországon elsőként tanúsíttatta az új ISO 9001:2015 szabvány szerint integrált irányítási rendszerét.

A minősítést az EMT Első Magyar Tanúsító Zrt. végezte, amely a brit National Quality Assurance vezető nemzetközi tanúsító testület kizárólagos magyarországi képviselője.

Az MVM OVIT hazánk energetikai iparának legkiterjedtebb tevékenységi körű fejlesztő, kivitelező és karbantartó társasága. Az energetikai piac számára nyújtott szolgáltatásaival a társaság közvetlenül befolyásolja az ellátásbiztonságot, tevékenysége stratégiai jelentőségű, ezért a cégnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek kell megfelelnie.

Az MVM OVIT Zrt. a sikeres, regionális szinten is meghatározó, nemzeti tulajdonú MVM Csoport tagja. A társaság tevékenysége a magyar átviteli hálózat és a hazai erőművek karbantartásához és fejlesztéséhez kapcsolódik, de megrendelői között évről-évre növekvő százalékban vasúttársaságok, áramszolgáltatók, továbbá ipari nagyfogyasztók és külföldi partnerek is szerepelnek.

A FŐTÁV Zrt. versenyképes árakon olyan minőségi szolgáltatást kíván nyújtani a felhasználók (vevők) részére, amellyel a távhőellátás az ingatlanok értéknövelő tényezőjévé is válik.

Hatékonyan működteti és folyamatosan fejleszti minőség-, környezetközpontú-, energia-, valamint munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerét, amely garantálja vevőinek elégedettségét, szolgáltatásainak minőségét, biztonságát, a környezet védelmét és az energiahatékonyságot.

A FŐTÁV Zrt. tevékenysége középpontjában a fogyasztó, a környezet, és az energiatudatos gondolkodás áll, ezért vezetősége minden intézkedésével arra törekszik, hogy hosszútávon biztosítsa a fenntartható gazdálkodást, a hőelőállítási és működési költségek csökkentését, a hatékonyság növelését, valamint az általa kiszolgált vevőkör megtartását és bővítését az energiahatékonysági szempontok szem előtt tartásával és a jogszabályi megfelelés biztosításával.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az  EMT Első Magyar Tanúsító Zártkörűen Működő Részvénytársaság is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.


Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Keresés

Gyors információ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.
icon telefon3

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275