logoEMT3

ISO 50001:2018

 

Mi az ISO 50001?

Ezen európai szabványnak az általános célja az, hogy segítse a szervezeteket olyan rendszerek és folyamatok kialakításában, amelyek az energiahatékonyság növeléséhez hozzájárulnak.

Megköveteli:

  • az energia felhasználás módszeres és folyamatos ellenőrzését, ami az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását és nem utolsó sorban a költségeket is csökkenti,
  • felsővezetőség elkötelezettségét az új, tudatos, energia szempontból lényeges információkat figyelembe vevő politika és célok meghatározására és bevezetésére.

A szabványalkotók célja az volt, hogy minél szélesebb körben alkalmazható legyen függetlenül a szervezet méretétől, annak földrajzi elhelyezkedésétől, tevékenységi körétől.

Az ISO 50001 energiagazdálkodási irányítási rendszer, akár önállóan, akár bármely más integrált irányítási rendszerrel (pl. ISO 9001, ISO 14001) alkalmazható.

Alkalmazásának megkönnyítése érdekében szerkezete és felépítése hasonló az ISO 14001-hez.

 

 

 

Keresés

Gyors információ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.
icon telefon3

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275

Irányított véradás!

KEDVES PARTNEREINK
Kérjük, amennyiben tudnak segítsenek az alábbi irányított véradásban.

Irányított véradáshoz adatok:
Név: Bujtás Gyuláné (sz. Drevenka Zsuzsanna)
Születési idő: 1969.07.15.
TAJ: 088 868 866
Vércsoport: A Rh+
Székesfehérvár
Fejér Megyei Szent György Kórház Traumatológiai Osztály

Segítségüket előre is köszönjük!

Véradások: link
Irányított véradás menete: link